tisdag 17 september 2013

CHOKLAD!

som sagt så ha jag varit super sugen på choklad heeeela dagen! men jag har aldrig köpt godis till min lägenhet här i Vasa.. det är bara trevliga besökare som haft med choklad åt mej. Så därför vill jag inte riktigt köpa godis här i Vasa, för att få känna mig duktig.
När jag for ut och gå idag tog jag med mig pengar för att kunna svänga in vid makuuni och köpa godis.. men vet ni?! Jag kom hem utan godis, jag trodde jag skulle vara stolt över mig själv om ja inte gick dit men jag va bara sur och snål :S Jag tänkte vara smart och göra nyttigt gott så jag gjorde världens godaste enkla sallad.(tomat,morot,citronsaft och lite salt) åt upp salladen.. men va fortfarande snål...
Halv 9 hoppade jag i skorna och gick raskt iväg till makuuni för att köpa choklad OCH NU kära vänner är jag inte snål längre ;) nu är jag nöjd, glad och magen mår bra. choklad<3Nu kan jag se på Idol ;)

5 kommentarer:

 1. hahha, märks att vi e släkt ;) (Y)

  SvaraRadera
 2. Tycker nog definitivt att du var värd den chokladen! Unna dig något gott nu som då så mår du bättre i både kropp och själ. Ha en bra fortsatt vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man behöver nog få choklad ibland :) Tack!

   Radera
  2. Det behöver man definitivt! Inte helatiden men nu som då. Chokladen sätter endorfinerna i kroppen i språng.

   Radera

SÄTT GÄRNA NAMN, TACK! :)