onsdag 21 januari 2015

Brio Go

Fick en fråga om vår vagn:

Kan du berätta lite va du har tyckt om er barnvagn? Lite för och nackdelar, vad som e bra/dåligt om de finns nått du saknar. Hur den e att köra osv..

Ja vi har ju som sagt en brio Go. Vi köpte ett helt paket där det ingick chassi, liggdel, sittdel, bilstol och så köpte vi ännu till en bas till bilstolen att ha i bilen och ett par extra hjul så vi kan byta ut de svängbara hjulen där fram så att man får fyra lika stora fasta hjul.
Nu har ju jag inget att jämföra med eftersom vi inte haft/prövat någon annan vagn. Men jag är jätte nöjd med vår vagn, den passar oss väldigt bra. Den är lätt och smidig att köra, enkel att vika ihop och väger inte så mycket. Eftersom jag bär vagnen med Leon i upp och ner 2våningar nästan dagligen så behöver det vara en vagn som inte väger så mycket.  
Bor man i stan så är vagnen jätte bra iaf.  Om man bor på landet och går på mest grus eller leriga vägar så vet jag inte om svänghjul är så trevligt. har inte testat så jag kan inte säga ;) eller jaa.. i Lepplax har jag promenerat med Alice några gånger och då har det nog inte varit några problem.

Sen så gillar jag att vi kan sätta fast bilstolen på chassit. Enkelt om man t.ex. är på lite shopping.

Bra och dåligt med vagnen då?

+ svänghjul
+ lätt och smidig
+ att man kan sätta fast bilstolen
+ lätt att fälla ihop
+ tillräckligt stor liggdel
+ alla hjul går enkelt att ta bort om man vill packa vagnen ännu mindre i bilen.
+ stor varukorg
+ bra fjärdring

- lite bred
- ej inbyggt myggnät
- går inte att fälla ihop vagnen med liggdelen på


Just för att brio go är så lätt och smidig så är det kanske inte den mest stadiga eller stablia vagnen. Vill man ha en riktigt stadig vagn passar det kanske inte med en brio go.hade ingen bild på sittdelen, och orkar inte ta någon bild nu. men kanske får vi snart byta upp oss till sittdel så då kommer säkert bild ;)

1 kommentar:

  1. Hörru, har du receptet på mommo ers drömtårtor? Jag sku så vila ha, de är typ världens goast! :)

    SvaraRadera

SÄTT GÄRNA NAMN, TACK! :)