tisdag 14 juni 2016

Ljusa nätter♡

En stor orsak till varför jag gillar juni så otroligt mycket är för att juni är så ljus och härlig! Det är ljust dygnet runt och det ääälskar jag!
Jag gillar inte alls när det är mörkt för jag är så himla mörkrädd. Jag skulle aldrig gå på wc på natten vid villan, nej int ens här hemma. Jag skulle aldrig få för mig att gå ut på länk ensam när det är mörkt(känner mig otrygg fast jag är på länk med andra), så på vintern blir det lite stressigt om man ska hinna dom få timmarna som det är lite ljust. Jag hatar fönster när det är mörkt och sitter  helst så långt bort från fönstret som möjligt. Jens får absolut inte gå och lägga sig innan mig, då får jag panik och blir arg. Om Leon gråter till på natten och det är mörkt så vågar jag inte stiga upp utan väcker Jens (helt sjukt jajaaa..). Så därför om vi nångång skaffar flera barn så kommer jag/vi försöka få dem under våren så man har flera ljusa vakmånader ifall det behövs (sjukt att man ska behöva planera in barn på det här sättet!). Jajaaaa... nog om mitt mörkrädd de va ju inte det jag skulle skriva om, utan jag skulle ju förklara min kärlek för ljusa nätter♡ ljusa nätter är mycket trevligare, tryggare, finare och man får tid för att göra mycket mer då kvällarna blir längre. Så nu njuter jag då jag kan sitta i soffan ensam med persiennerna öppna, jag vågar titta ut och vågar gå upp till Leon, kan gå och kissa på natten om jag känner för det, vill ut på promenad osv.. jag gillar juni & ljusa nätter!

Klipper Jens gräset mitt på dagen eller sena kvällen? Tänk så trevligt med så långa dagar ♡♡

2 kommentarer:

  1. Kanski du sko fa ut å hjälp till me att trim ;) //grannen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tå he gick så fort fö a,ja hönda int ens få på me skoa ;) kanski du sku ha fortsatt övä på vår sido tå du va så bra på gang xD

      Radera

SÄTT GÄRNA NAMN, TACK! :)